Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Sieraden voor de hengelsportliefhebber

 

vissieraden voor de hengelsportliefhebber

Wort Design ontwerpt, produceert en verkoopt levensechte hangers, colliers en andere sieraden van verschillende vissoorten. Een leuk en origineel kado voor de hengelsportliefhebber. U kunt onze sieraden bestellen uitgevoerd in het 1e gehalte zilver, 14 karaats goud of op aanvraag in 18 karaats goud.

Alle sieraden zijn voorzien van keurtekens van echtheid van de Waarborg NV Nederland.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact

 

Over Wort Design

Wort Design maakt ambachtelijke sieraden van vissen. Als u een bijzonder en exclusief kado zoekt voor een hengelsportliefhebber, of misschien voor uzelf. Bent u bij Wort Design aan het juiste adres. 

De vissieraden van WORT Design zijn natuurgetrouw, bijzonder gedetailleerd en van de allerhoogste kwaliteit!

Over Wort Design

Bestellen

Neem gerust een kijkje in het assortiment van Wort Design. Ziet u een sieraad op deze site dat u aanspreekt, dan kunt u deze gelijk bestellen. 
Mocht u meer dan één sieraad willen bestellen, neem dan contact op via het contactformulier. Ook kunt u dagelijks telefonisch contact opnemen tussen 17.00 en 19.00 uur. 

Bestellen

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren